Algemeen
De afdeling Den Helder van de PCOB organiseert veel activiteiten waar u aan mee kunt doen. Voor elke regelmatig terugkerende activiteit is er een werkgroep die de organisatie voor haar rekening neemt. Via Reflexief en deze website (knoppen Agenda en Nieuws) wordt u op te hoogte gehouden.

Themamiddagen
In de loop van het jaar vindt er een aantal themamiddagen plaats. Voor deze middagen worden sprekers uitgenodigd die over allerlei onderwerpen een verhaal houden. De bijeenkomsten zijn altijd in de Vredeskerk en beginnen om 14.00 uur. Vanaf januari 2018 vinden deze bijeenkomsten steeds op een woensdag plaats. (Behalve in maart, omdat de middag dan gecombineerd wordt met de ledenvergadering.)

Wandelgroep op dinsdagmorgen
Elke dinsdagmorgen om 9.30 uur. Elke dinsdagmorgen om 09.30 uur start onze wandelgroep. We vetrekken telkens vanaf een ander punt in DenHelder. We proberen zoveel mogelijk van de natuur te genieten. Wilt u meewandelen? Geen probleem, neem contact op met dhr. C. van der Spek tel. 628648 of 0646306566 om af te spreken waar wordt vertrokken, hoe laat en hoe u daar kunt komen.

Bingomiddagen
Maandelijks wordt er een bingomiddag in de Vredeskerk georganiseerd. Het zijn gezellige middagen waar menigeen veel plezier aan beleeft.

Sjoelmiddag
Regelmatig worden er sjoelmiddagen georganiseerd. Deze vinden plaats in de draaikolk en beginnen om 14.00 uur.

Ontmoetingslunch
Met enige regelmaat wordt er in de Vredeskerk een lunch georganiseerd. Het zijn gezellige bijeenkomsten waarbij tijdens het eten heel wat wordt afgepraat.

Reizen en excursies
Verspreid door het jaar organiseert de PCOB dagreizen en dagexcursies alsmede een keer per jaar een meerdaagse reis. Inlichtingen hiervoor kunt u inwinnen bij mevr. A. Leemans, tel. 630094.

Kerstviering
Sinds enige jaren organiseert de PCOB een kerstviering in de Vredeskerk. Ieder jaar wordt er een wat andere invulling aan gegeven, maar er wordt in ieder geval veel gezongen, er wordt een kerstverhaal verteld en er is een optreden. In de pauze staan hapjes voor u klaar.